Grouper Verzcruz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Grouper Verzcruz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 218g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 1643 kalorie. Na 14,28 zł / porcja, ten przepis okładki 79% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Mieszanka liści kolendry, cukier, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grouper Veracruz, oraz Grouper Daniels.
Instrukcje
Obie strony filetów natrzeć czosnkiem.
Posypać solą.Ułóż filety w jednej warstwie w dużym płytkim naczyniu.
Dodaj skórkę z limonki i sok, zmieniając się w płaszcz.Przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i saute 5 minut lub aż złoty.Oliwki wymieszać z 6 składnikami (oliwki przez pomidory).Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut, mieszając od czasu do czasu.Wymieszać kapary.
Zdjąć z patelni.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj filety, gotowanie 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Wlać mieszankę pomidorową na filety i gotować 5 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Posypać kolendrą.Wielkość porcji: 1 filet i 1/2 szklanki sosu pomidorowego.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.