Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone Grouper z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pietruszkę, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Funghi trifolati (pieczarki smażone), oraz Duszony Grouper z imbirem, grzybami Shiitake i Chilami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W 12 do 14-calowy żaroodporne saute patelni, podgrzać 4 łyżki oleju aż do palenia.
Dodać grzyby i czosnek i saute 3 protokół.
Dodaj koncentrat pomidorowy i tymianek, i nadal gotować 5 protokół.
Wyjąć mieszaninę do miski i odstawić.
Dobrze przyprawić rybę solą i pieprzem.
Na tej samej patelni rozgrzać pozostały olej i dodać rybę.
Saute aż do głębokiego złotego koloru z pierwszej strony. Ostrożnie obrócić rybę, dodać wino i powrócić mieszaninę grzybów na patelnię.
Włóż patelnię do piekarnika i gotuj przez 4 minuty, aż ryba zostanie ugotowana.
Wyjąć z piekarnika, posypać natką pietruszki i podawać.