Grouper Fingers
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grouper Fingers może być ogromny przepis, aby spróbować. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 26g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów grouper, jajka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Paluszki Grouper z sosem tatarskim, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz Grouper Daniels.
Instrukcje
Pokrój rybę w paski o wymiarach 3 na 1/2 cala.
Połączyć mąkę, sól i pieprz. Pogłębiać ryby w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar. Zanurzyć w jajku i zwinąć w okruchy krakersów, wytrząsając nadmiar okruchów.
Umieścić na blasze do pieczenia. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika.
Paluszki rybne smażyć na rozgrzanym oleju 2 minuty lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać natychmiast z tropikalnym sosem tatarskim.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio