Grouper Fingers

Grouper Fingers
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grouper Fingers może być ogromny przepis, aby spróbować. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 26g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów grouper, jajka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Paluszki Grouper z sosem tatarskim, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz Grouper Daniels.

Instrukcje

1
Pokrój rybę w paski o wymiarach 3 na 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Połączyć mąkę, sól i pieprz. Pogłębiać ryby w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar. Zanurzyć w jajku i zwinąć w okruchy krakersów, wytrząsając nadmiar okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Umieścić na blasze do pieczenia. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Ciepło do 37
6
Paluszki rybne smażyć na rozgrzanym oleju 2 minuty lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Podawać natychmiast z tropikalnym sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn