Groch z korzeniem selera
Groch z korzeniem selera jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, korzeń selera, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki.
Instrukcje
Korzeń selera gotować w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, około 5 minut.
Drenaż.Roztopić masło w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj szalotka i sauté aż tylko przetargu, o 3 protokół.
Dodaj korzeń selera, groch, i seler sól; smażyć, aż warzywa są ogrzewane przez, O 8 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.