Groch z chrupiącym wędzonym boczkiem i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj groch z chrupiącym wędzonym boczkiem i miętą. Ten przepis służy 6. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, miętę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zielony Groszek Z Chrupiącym Boczkiem, Groszek z boczkiem i chrupiącymi porami, oraz Ravioli Z Groszkiem I Chrupiącym Boczkiem Przepis.
Instrukcje
Boczek pokroić na małe kawałki.
Rozgrzać patelnię do średniej wysokości i smażyć boczek, aż brązowy.
Dodać groszek na patelni i gotować, aż jasnozielony i ogrzane przez.
Podczas gotowania grochu, usuń liście mięty z łodyg, zgniataj je wszystkie razem i pokrój w cienkie nitki.
Przełożyć groszek i boczek do miski i wymieszać z miętą, solą i pieprzem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;