Groch i Ricotta Bruschetta
Pean i Ricotta Bruschetta mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 125 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka pieprzu, rzodkiewki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Pean i Ricotta Bruschetta, Bruschetta Z Ricottanem I Karczochami, oraz Herbed Ricotta Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Umieść chleb na grillu (rezerwy blachy do pieczenia) i gotować, aż pojawią się znaki grill i chleb jest tosty i chrupiące, o 2 do 3 minut na stronie.Powrót chleb z grilla do zarezerwowanej blachy do pieczenia, przyprawione-side up, i pocierać przyprawione boki z ząbkiem czosnku. Odstawić podczas przygotowywania polewy.Do polewy: doprowadzić średni rondel z mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać groszek i gotować, aż będą jasnozielone i po prostu gotowane przez, o 1 1/2 do 2 minut dla średniej wielkości grochu i do 4 minut dla większego grochu.
Dobrze odcedzić i umieścić w średniej misce.
Dodać oliwę z oliwek i lekko rozgnieść groch z tłuczkiem ziemniaczanym do grubej pasty.
Dodać miętę i wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby; odstawić.
Ricottę umieścić w małej misce, dodać odmierzoną sól i pieprz, wymieszać do combine.To podawać, rozłożyć równą ilość ricotty na każdej kromce chleba. Masę grochu równomiernie podzielić na ricottę i delikatnie wcisnąć do sera. Top z rzodkiewki i pokroić bruschetta na kawałki w razie potrzeby.