Groch i Prosciutto
Groszek i Prosciutto to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 193 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, szalotki, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Groch Włoski (Groch Z Prosciutto), Groch i Prosciutto, oraz Groch I Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, czosnek, sól, i pieprz, i saute do miękkości, o 1 minuta.
Dodać groch i saute aż do ogrzania przez, o 5 protokół. Zamieszać w prosciutto i gotować przez 1 do 2 protokół.
Dodać pietruszkę i zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.