Grillowany łosoś z grilla

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanego łososia z grilla. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 393 kalorie, 36g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka chipsów hickory, BBQ rub, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoski Grillowany kurczak z grilla, Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową, oraz Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie, aby pokryć co najmniej 30 minut; dobrze spuścić. Zawiń wióry w wytrzymałą folię aluminiową; przebić kilka otworów w folię.
Posmarować łososia słodkim grillem; przykryć i schłodzić 30 minut.
Umieść owinięte folią wióry po lewej stronie stojaka na grilla na średnim ogniu (350 do 400); przykryć pokrywą grilla i podgrzać 10 do 15 minut lub do momentu, gdy wióry zaczną palić. Płaszcz po prawej stronie stojaka grillowego z natryskiem do gotowania.
Ułóż łososia na stojaku. Grill, przykryty pokrywą grilla, 5 do 7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryby będą się płatkować widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.