Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment d ' Espelette może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 792 kalorie, 73g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $7.69 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, fasolę, grubą sól morską plus dodatkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Spróbuj Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette, Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette, oraz Francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij 1/3 szklanki oliwy z oliwek, wyciśnięty czosnek, lemonpeel, tymianek i 1/2 łyżeczki soli morskiej w małej misce.
Umieść ryby, skórą w dół, w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Brushmarinade na górze i bokach ryby. Przykryć; schłodzić co najmniej 2 godziny i do 4 godzin.
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w ciężkimduża patelnia na średnim ogniu.
Addonion, seler, pomidory, chiles, i mincedgarlic. Sauté, aż warzywa są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Wymieszać w czarnej fasoli ikumina. Zmniejszyć ogień do średniej i cookuntil smaki mieszanki, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą morską i pieprzem. Czy do przodu: można wykonać 2 godziny do przodu; odstawić w temperaturze pokojowej.
Spray grill rack z nonstick sprayi przygotować grill (średnio-wysokie ciepło).Ułóż ryby, skórkę do góry, na stojaku; sprayskin. Grilluj ryby 4 do 5 minut; Odwróć.Grilluj, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta w środku, o około 3 minuty dłużej, w zależności od grubości.
Rozgrzej fasolę 1/4 szklanki wody na średnim ogniu; wymieszaj posiekaną kolendrę.
Umieść 1/2 szklanki fasoli na każdym talerzu; topz rybą i łyżką majonezu Piment D ' Espelette; udekoruj liśćmi kolendry.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.