Grillowany łosoś Salade Niçoise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, pieprzu, musztardy mielonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana Salada Z Tuńczykiem Niçoise, Salade Niçoise, oraz Salade Nicoise.
Instrukcje
1
Połączyć musztardę, ocet, miód, 1 łyżeczka oleju i 1/8 łyżeczki soli w małej misce; wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Ocet
Miód
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek, sok z cytryny, sól koszerna i pieprz Połącz w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
3
Dodaj rybę do worka; uszczelnij. Marynować w lodówce 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
4
. Gdy ryba marynuje, umieść ziemniaki i całe jajka w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Ziemniak
Woda
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia Z Sosem
5
Wyjąć jajka i zanurzyć w zimnej wodzie. Gotować ziemniaki 5 minut; dodać fasolkę szparagową. Dusić 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Warzywa
Ziemniak
Woda
Jajko
6
Wyjąć ziemniaki i fasolę i zanurzyć w zimnej wodzie; odcedzić. Jajka obrać i pokroić na 6 klinów; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Fasola
Woda
Jajko
7
. Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Umieść ryby, skórki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj, przykryte, 10 do 12 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Usuń skórę z ryb i pokrój rybę na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
10
Połączyć szpinak, oliwki, pomidor, i cebula w dużej misce; dodać vinaigrette, ziemniaki, i fasola, i wrzucić do połączenia. Ułóż sałatkę równomiernie na talerzach, a na wierzchu równomiernie z rybą i jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Szpinak
Oliwki
Ziemniak
Pomidor
Fasola
Cebula
Jajko
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.