Grillowany Tuńczyk z karmelizowaną cebulą, cynamonem i miętą

Grillowany Tuńczyk z karmelizowaną cebulą, cynamonem i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 413 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.43 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, koszerną sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Steki z tuńczyka z karmelizowaną cebulą, Bakłażan z karmelizowaną cebulą, pomidorami i miętą, oraz Grillowany ser z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużej patelni saute.
Dodać cebulę, cukier, cynamon i płatki czerwonej papryki i posypać solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złotobrązowa i karmelizowana, o 30 protokół. Wymieszać kilka łyżek wody i octu. Doprawić solą i pieprzem. Tuż przed podaniem wymieszać z miętą i posiekaną natką pietruszki.
Rozgrzać grill do wysokości do bezpośredniego grillowania.
Tuńczyka posmarować z obu stron olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grill tuńczyka na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadko doneness, o 2 protokół z każdej strony.
Steki z tuńczyka pokroić grubo w poprzek ziarna i wyłożyć na półmisku. Łyżka mieszaniny cebuli w dół centrum. Przechowywać w temperaturze pokojowej około 15 minut przed podaniem.