Grillowany stek z szynki z pieczoną kukurydzą
Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 25 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny sos barbecue, sok z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stek z polędwicy kukurydziano-pomidorowej i grillowanym pieczywem czosnkowym, Grillowany łosoś z pieczoną kukurydzą, oraz Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować i wymieszać kukurydzę na patelni na średnim ogniu 3 do 5 min. lub do złotego brązu; lekko ostudzić.
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Połącz kukurydzę, cebulę, pomidory, kolendrę i pokruszony pieprz.
Wymieszać sok z limonki, musztardę i cukier; wymieszać z mieszanką kukurydzianą.
Stek z szynki ułożyć na grillu; posmarować sosem barbecue. Grill 7 do 9 min. lub do ogrzania, obracając po 5 minutach.
Szynkę podawać z kukurydzianym smakiem.