Grillowany Stek Z Płaskiego Żelaza
Grillowany stek z płaskiego żelaza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jeśli masz olej roślinny, sól koszerna, montreal stek przyprawa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany stek z płaskiego żelaza z sosem Chimichurri, Grillowany stek balsamiczny z rozmarynem, oraz Grillowany płaski stek z sałatką pomidorową.
Instrukcje
Steki natrzeć olejem, przyprawą do steków i solą.
Gotować steki, partiami, w patelni grillowej na średnim ogniu 5 do 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Pokrój po przekątnej na cienkie paski.
Uwaga: testowaliśmy z McCormick Grill Mates Montreal Steak Seasoning.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.