Grillowany Stek Z Przyprawą-Przetarty Spódnica

Grillowany Stek Z Przyprawą-Przetarty Spódnica
Grillowana przyprawa-potarła Spódnica stek jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz paprykę, ząbki czosnku, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spice-Rubbed Grillowana Spódnica Stek, Grillowany Stek Z Dodatkiem Przypraw, oraz Grillowany Stek Z Dodatkiem Przypraw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek zmielić i zacieru do pasty z koszerną solą. Wymieszać przyprawy w misce, następnie mieszać z czosnkiem i olejem, aż powstanie pasta. Stek stek osuszyć, następnie przetrzeć całą pastą. Stek marynować w szczelnie zamkniętej dużej plastikowej torbie, schłodzony, co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
Mięso MieloneMięso Mielone
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Przynieś stek do temperatury pokojowej, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Podczas gdy stek osiąga temperaturę pokojową, przygotuj grill do gotowania. Jeśli używasz grilla węglowego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 1 do 2 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Stek z grilla na lekko naoliwionym stojaku grillowym, odsłonięty, odwracający się raz, 4 do 6 minut łącznie dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Pokrój stek po przekątnej ziarna na plastry o grubości 1/4 cala. Sałatkę ze słodkich ziemniaków podziel na 6 talerzy, a następnie polej stekiem i rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
RukolaRukola
ZiarnaZiarna
StekStek
1
* Stek można marynować do 1 dnia.* Stek można grillować partiami na gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej patelni grillowej na umiarkowanie wysokim ogniu. (Steki mogą być ćwiartowane zamiast połówki, aby zmieścić się na patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn