Grillowany stek z Nektarynkami

Grillowany stek z Nektarynkami
Grillowany stek z flanki z Nektarynkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 37g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, bezalkoholowe piwo, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z serem pleśniowym-Nektarynkami miodowymi i kukurydzą z masłem bazyliowym, Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, oraz Grillowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej szklanej misce lub plastikowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem wołowiny i nektaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dokonać cięć o 1/2 cala od siebie i 1/8 cala głęboko w wzór diamentu po obu stronach wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Włożyć wołowinę do marynaty w misce; obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce, obracając od czasu do czasu, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
6
Przykryć i grillować wołowinę na średnim ogniu 12 do 14 minut dla średniej doneness (160F), szczotkowanie od czasu do czasu z marynatą i obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Dodaj nektaryny do grillowania przez ostatnie 5 minut grillowania, obracając raz i często szczotkując marynatą. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Wołowinę pokroić ukośnie w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
9
Podawać z nektarynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn