Grillowany stek z kawą i colą

Grillowany stek z kawą i colą
Grillowana Kawa i Cola Spódnica stek jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka wołowiny spódnica stek-z kawałków tłuszczu, czosnek, świeżo mocna kawa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Chairman Mao ' s Cherry Cola Skirt Steak, Grillowany Stek Ze Spódnicą, oraz Grillowany Stek Ze Spódnicą.

Instrukcje

1
Umieść czosnek w niereaktywnej misce i ubić w coli, kawie, occie ryżowym, ketchupie, czarnym pieprzu, 1 łyżeczce soli, rozmarynu i ostrym sosie, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ColaCola
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozwiń stek spódnicy i pokrój ziarno na 6 cali, używając nożyczek kuchennych. Zanurz mięso całkowicie w marynacie; umieść kawałek folii na powierzchni mięsa i marynaty. Marynować od 8 do 12 godzin w lodówce lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Usuń mięso z marynaty; zachowaj marynatę. Mięso dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić obie strony mięsa solą i pieprzem cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Zalać marynatę do rondla na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Grilluj mięso na rozgrzanym grillu, aż kawałki steków będą nadal różowe w środku, a mięso ma dobre ślady grillowania, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść cienkie gotowane kawałki na grubszych kawałkach mięsa, aby zapobiec rozgotowaniu cienkich. Gdy powierzchnia mięsa wygląda lśniąco i mokro od soków jest wciśnięty do powierzchni, mięso jest średnio rzadkie do średniego doneness. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka kawałka powinien odczytywać 125 do 130 stopni F (52 do 54 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Wyjmij mięso na półmisek i pozostaw na co najmniej 5 minut przed krojeniem cienko przez ziarno, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Porcje mżawki wymieszać z zredukowaną marynatą coffee-cola.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
ColaCola
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn