Grillowany stek z flanki i Yuca z Sherry Vinaigrette
Grillowany stek z flanki i Yuca z Sherry Vinaigrette to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1176 kalorii, 54g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 7,78 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, sos sojowy, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Sałatka z grillowanym stekiem ze świeżą wiśnią Vinaigrette, grillowany stek Sałatka letnia cilantro lime vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka Stekowa Portobello z serem pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić marynatę, dodaj sos sojowy i ocet do blendera, wymień pokrywkę i włącz blender. Przez otwór paszy dodać, 1 na raz, czosnek, mielone goździki, tymianek, czarny pieprz, musztarda i melasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki Mielone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Szklanki Mąki Pszennej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść stek w nieaktywnym pojemniku, dodaj marynatę i okryj stek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Flanki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Podczas marynowania stek piecz czosnek na półgłówki. Wstępnie rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Wytnij koniec korzenia z końca główki czosnku i użyj kawałka wytrzymałej folii aluminiowej, aby uformować obudowę wokół czosnku, aby uwzględnić podstawę, aby nie przewracała się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Wlać 1 łyżkę oleju z pestek winogron na czosnek od końca korzenia tak, że olej przepływa między Skórki papieru i goździki, rezerwując resztę oleju do smażenia szalotki. Piecz przez 40 minut do 1 godziny, mając pewność, aby monitorować, aby czosnek się nie palił.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Aby zrobić yuca, gotować do miękkości w wystarczającej ilości wody do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Maniok
8
Dobrze odcedzić, spłukać i na krótko odstawić. Przygotuj dressing, dodając ocet, sól i tymianek do blendera i dodając oliwę w powolnym, cienkim strumieniu przez otwór paszowy z uruchomionym blenderem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wymieszać yuca z wystarczającą ilością dressingu, aby pokryć i schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maniok
10
Grill termiczny (lub użyj patelni grillowej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Wyjąć stek z marynaty, wyrzucić marynatę i przesmażyć każdą stronę steka. Gotować do pożądanego poziomu doneness i przenieść do deski do krojenia, aby odpocząć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
12
Aby zakończyć demi-glace, podgrzać pozostałą łyżkę oleju z pestek winogron na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Dodaj szalotki i saute aż półprzezroczyste. Deglaze patelni z winem i pozwolić, aby większość z nich odparować. W małej misce, ubij razem wodę i bazę wołową i dodaj do patelni. Prażone ząbki czosnku wycisnąć bezpośrednio ze skórek do małej miseczki i rozgnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Baza Wołowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
14
Na patelnię dodaj pieczony czosnek i mieszaj, aż będzie zintegrowany z resztą zawartości patelni. Pozwól zmniejszyć o połowę. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, zdjąć z ognia i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
15
Pokroić stek na ukos w grube paski o grubości 1/4 cala i ułożyć na talerzu obok yuca. SOS łyżka nad stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc