Grillowany Stek Z Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanego steku z flanki z chili. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 49g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, kolendry, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Z Flanki Chili, Chili-Rubbed Flank Steak Wraps, oraz Ancho Chili-Potarty Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W procesorze pulsuj czosnek z cebulą, sokiem z limonki, chili w proszku, solą i kminkiem. Po włączeniu maszyny powoli skropić oliwę z oliwek, aż do uzyskania mokrej pasty. Przetrzyj pastę po całym steku.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Grilluj stek na średnim ogniu przez 10 minut, obracając raz, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część zarejestruje 125 do 130 dla średnio rzadkich.
Przenieś stek na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut.
Pokroić stek w poprzek ziarna na 1/4-cala-grube plastry. Ułóż mięso na półmisku. Wycisnąć 2 kliny limonki na plastry steku, a następnie top z rozdrobnionym serem i kolendrą.
Podawać z ciepłymi tortillami kukurydzianymi i pozostałymi klinami limonki.