Grillowany stek z awokado

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego steku z awokado. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 278 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ząbek czosnku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z grillowanymi pomidorami i ogórkiem Herb Relish, Balsamiczny-marynowany Grillowany stek z papryką, oraz Stek z polędwicy kukurydziano-pomidorowej i grillowanym pieczywem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 łyżeczkę skórki, 2 łyżeczki oleju, 1/4 łyżeczki soli, czarny pieprz i czosnek w małej misce.
Zdobądź diamentowy wzór po obu stronach steka. Obie strony steku natrzeć mieszaniną oleju. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Umieść stek na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Połącz pozostałe 1 łyżeczka skórki, pozostałe 2 łyżeczki oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pokrojone w kostkę awokado, pomidor, czerwona cebula, sok z limonki i pieprz jalapeo w małej misce.
Podajemy pokrojony stek z dodatkiem smaków i limonki.
Uwaga: jeśli chodzi o czerwone mięso, grubsze kawałki korzystają z dużych czerwonych win, których suszące taniny pomagają zrównoważyć jedzenie. Ze smuklejszym krojem i letnim przygotowaniem, takim jak grillowany stek z flanki z awokado, wybierz elastyczny Merlot California, taki jak Clos du Bois Merlot North Coast 2005 (15 USD). To wino ma miękkie taniny i soczyste smaki śliwki i czarnej wiśni, które łączą się z owocowym połączeniem awokado i pomidora. Jeffery Lindenmuth
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Pride Mountain Vineyards Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
![Pride Mountain Vineyards Merlot]()
Pride Mountain Vineyards Merlot
Wystawny nos jasnej śliwki, wiśni, płatka róży, morwy i orzecha włoskiego wprowadza kuszące wino, które ustawia wypalanie kubków smakowych. Podniebienie jest warstwowe i bujne, wyrażając pofałdowane fale czerwonych owoców splecionych ze sobą przez bogate podniebienie środkowe i żywą kwasowość. 7% Cabernet Sauvignon z wulkanicznego bloku skalnego i skalistego bloku kwarcowego zostało zmieszanych, aby dodać winu głębi i struktury. Podczas gdy często opisujemy ten Merlot jako "Merlot dla miłośników kabin", the 2011 pokazuje, co sprawia, że Merlot jest tak piękny i wyjątkowy jako wino odmianowe – koncentracja, gładka, ale pełna Tekstura, finezja i ten nieuchwytny czynnik X, który ma "lusciousness."Mieszanka: 93% Merlot i 7% Cabernet Sauvignon.