Grillowany stek i sałatka brzoskwiniowa z kremowym sosem z sera pleśniowego

Grillowany stek i sałatka brzoskwiniowa z kremowym sosem z sera pleśniowego wymaga około 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 5,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz szyfonadę bazylia, szczypiorek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z sosem z sera pleśniowego, grillowana sałatka warzywno-stekowa z serem pleśniowym i sosem szczypiorkowym, oraz Grillowana sałatka jarzynowa z kremowym sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pat-stek osuszyć, doprawić solą i pieprzem i umieścić na płytkiej szklanej patelni.
Wlać 2 szklanki oleju rozmarynowego na stek, przykryć i przechowywać w lodówce przez kilka godzin. Od czasu do czasu obrócić stek, aby pokryć obie strony. Przed grillowaniem pozwól stekowi wrócić do temperatury pokojowej. Rezerwa 1/4 szklanki oleju.
Umieść patelnię grillową na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie bardzo gorąca. Ponownie przyprawić stek i grillować stek około 5 minut z boku na średnio rzadkie.
Wyjąć stek na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut przed krojeniem w plasterki.
Miąższ brzoskwiń posmarować pozostałym olejem rozmarynowym.
Umieść ścięte boki w dół na gorącej patelni grillowej na 3 minuty. Odwróć i grilluj drugą stronę tylko przez 1 minutę, aby zmiękczyć.
Wyjąć i pokroić brzoskwinie w kliny. Wrzucić zieleninę i zioła razem i podzielić między talerze. Wachlować plastry steków i kliny brzoskwini na wierzchu.
Skropić sos na stek i sałatka brzoskwiniowa, udekorować pozostałą 1/4 funta pokruszony ser pleśniowy. Doprawić świeżo popękanym czarnym pieprzem i podawać.
Aby przygotować rozmaryn wlewu oliwy z oliwek: ciepły olej i rozmaryn na małym ogniu w małym rondlu. Pozostawić na strome 8 minut.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Ubij razem 1/2 funta sera pleśniowego z kwaśną śmietaną, cytryną, octem i cayenne, aż będzie gładka. Złożyć szczypiorek, przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.