Grillowany stek i rzodkiewka z masłem z czarnego pieprzu

Grillowany stek i rzodkiewka z masłem z czarnego pieprzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego steka i rzodkiewki z czarnym masłem pieprzowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 333 kalorie, 25g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, rzodkiewki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stek Z Tuńczyka Grillowany W Papryce Z Masłem Pietruszkowo-Czosnkowym, Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), oraz Stek Z Czarnego Pieprzu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill do średnio wysokiego ciepła; lekko rusztu grillowego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W małej misce wymieszać masło, 1 łyżeczkę pieprzu i 1/2 łyżeczki soli koszernej; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
MasłoMasło
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Doprawić stek koszerną solą i pieprzem. Grill, okazjonalnie obracając się, 7-10 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Pozostaw 5 minut, a następnie top z masłem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
5
W międzyczasie połącz rzodkiewki i pozostałą 1 łyżkę oleju w średniej misce; doprawić koszerną solą i pieprzem i wrzucić do płaszcza. Grilluj rzodkiewki, aż będą chrupiące, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RzodkiewkaRzodkiewka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Stek doprawić solą morską, pokroić w plasterki i podawać z rzodkiewką i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RzodkiewkaRzodkiewka
Sól MorskaSól Morska
StekStek
7
W porcji: 210 kalorii, 19 g tłuszczu, 0 g błonnika
8
Bon Appétit

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować dwóch winnic Columbia Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn