Grillowany stek i jajka z piwem i melasą to bezglutenowe danie główne. Na 6,42 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Ten przepis służy 4. 65 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać strip steki, musztarda, jajka z grilla, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Grillowany stek i jajka z piwem i melasą, Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, oraz Melasa Grillowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić sos: w średnim rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i czosnek i saute aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodaj resztę składników sosu; doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się do 2 filiżanek, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
4
W międzyczasie rozgrzej grilla do średniej wysokości. Steki przyprawiamy solą i pieprzem, natrzeć olejem. Grilluj przez 3 do 5 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Stek
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Pozostaw na 10 minut przed krojeniem.
6
Podawać z sosem piwno-melasowym i grillowanymi jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa
SOS
Piwo
Jajko
7
Umieść żeliwną patelnię na grillu; dodaj masło, olej lub kapiele z boczku. Roztrzepać w jajkach i doprawić do smaku(Neelys użyć mieszanki papryki, cukru i cebuli w proszku, plus sól i pieprz). Gotować, aż krawędzie są chrupiące, ale żółtka są nadal ciekłe, 2-3 protokół.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.