Grillowany stek balsamiczny z marynowanym czosnkiem
Grillowany stek balsamiczny i marynowany w czosnku jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś pieczony czosnek, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Grillowany stek balsamiczny z marynowanym czosnkiem, Balsamiczny-marynowany Grillowany stek z papryką, oraz Czosnek Sojowy Marynowany Stek Z Grilla.
Instrukcje
W płytkim naczyniu szklanym lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem wołowiny.
Dodać wołowinę; obrócić do płaszcza. Przykryj naczynie lub worek uszczelniający. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc, okazjonalnie obracając wołowinę.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa.
Przykryć i grillować wołowinę na średnim ogniu 12 do 18 minut, obracając i szczotkując marynatą raz lub dwa razy, aż pożądana doneness. Wyrzucić pozostałą marynatę. Aby służyć, pokroić wołowinę w poprzek ziarna na plastry.