Grillowany stek, awokado i pikantne kanapki Crema

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany stek, awokado, i pikantne kanapki Crema spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.18 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 949 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, crema, stek ze spódnicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane kanapki z kurczakiem z grilla z pikantnym spreadem z awokado, Grillowane kanapki z krewetkami Buffalo z pikantnym Ranczem awokado, oraz Stek Fajita faszerowane pieczone ziemniaki z awokado Chipotle Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni grillowej na średnim ogniu, aż do samego palenia, lub rozgrzać grill zgodnie z instrukcją producenta. Stek osuszyć ręcznikami papierowymi i doprawić solą i pieprzem. Gotuj, obracając często, aż do zwęglenia i natychmiastowy termometr odczytu włożony do najgrubszej części każdego steka rejestruje 52° dla średnio rzadkiego lub130 dla średniego, łącznie około 8 minut.
Przenieś do deski do krojenia, namiotu z folią i pozostaw na 5 minut.
Tymczasem wytrzyj patelnię grillową, jeśli używasz.
Pędzel po jednej stronie każdego kromki chleba z pozostałymi 2 łyżkami oleju i gotować na średnim ogniu, 2 plastry na raz, naoliwione bokiem w dół, aż złocisty i tosty, o 2 protokół.
Przenieś do regału chłodzącego.
Usuń i wyrzuć pestki awokado, a następnie zgarnij miąższ do dużej miski. Grubo masować widelcem. Wymieszaj kolendrę, sok z limonki, skórkę z limonki, szalotki i czosnek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. W małej misce, wymieszać razem crema i gorącym sosem.
Pokroić stek w plastry o grubości 1/2 cala.
4 kromki chleba posmarować awokado, następnie polać pokrojonym stekiem.
Pozostałe 4 kromki chleba posmarować kremą i nacisnąć na kanapkę.
Kanapki pokroić na pół i od razu podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.