Grillowany Squash z sosem pikantnym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną Squash z sosem pikantnym spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majonezu, papryka, squash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 32%. Spróbuj Pikantny Sos Żurawinowy, Sos Krewetkowy Pikantny, oraz Pikantny Cytrusowy Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Umieść squasha w misce; skropić oliwą z oliwek. Wymieszać do pokrycia.
Miejsce bułkę tartą w osobnej misce; pogłębiania squash w bułce tartej, aż dobrze pokryte.
Gotować squash na rozgrzanym grillu, aż zbrązowieje, 2 do 3 minut na stronę.
W misce wymieszać majonez, jogurt, sos taco, pastę chile i paprykę. Top każdy ugotowany plasterek squasha z odrobiną mieszanki majonezu.