Grillowany Squash z sosem pikantnym

Grillowany Squash z sosem pikantnym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną Squash z sosem pikantnym spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majonezu, papryka, squash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 32%. Spróbuj Pikantny Sos Żurawinowy, Sos Krewetkowy Pikantny, oraz Pikantny Cytrusowy Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść squasha w misce; skropić oliwą z oliwek. Wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Miejsce bułkę tartą w osobnej misce; pogłębiania squash w bułce tartej, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Gotować squash na rozgrzanym grillu, aż zbrązowieje, 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W misce wymieszać majonez, jogurt, sos taco, pastę chile i paprykę. Top każdy ugotowany plasterek squasha z odrobiną mieszanki majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
MajonezMajonez
SOS TacoSOS Taco
PaprykaPapryka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn