Grillowany Spatchcock Indyk

Grillowany Spatchcock Indyk
Grillowany Indyk Spatchcock może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 22 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Jeśli masz oryginalny sos barbecue, sos żurawinowy w galaretce, mieszankę nadzienia żurawinowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czosnek i zioła Spatchcock Grillowany kurczak, Kurczak z grilla Spatchcock, oraz Kurczak Śródziemnomorski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill termiczny do pośredniego grillowania: Zapal jedną stronę grilla, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Zamknij pokrywę; grill termiczny do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Tymczasem sos żurawinowy i wodę ugotować w rondlu na średnim ogniu 5 min. lub do wymieszania, często mieszając. Wymieszać z sosem barbecue i przyprawą do ciasta z dyni; gotować 2 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia; odstawić.
4
Użyj nożyc kuchennych lub ostrego noża, aby wyciąć kość z indyka; Odrzuć kość. Open Turcja stylem motylkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Miejsce, od strony piersi w dół, na środku rusztu grillowego nad nieoświetlonym obszarem. Grill 2 godziny lub do indyka (165F), monitorowanie stałej temperatury grilla i obracanie indyka po 1 godzinie i szczotkowanie 3/4 szklanki mieszanki żurawinowej przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Wyjąć indyka z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Odstawić 15 min. przed krojeniem. W międzyczasie przygotuj mieszanki farszu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Podawać indyka z sosem żurawinowym i farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia21
Magazyn