Grillowany Serowy Kurczak Nadziewany Szynką

Grillowany serowy Kurczak nadziewany szynką może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser do smarowania ziołami i czosnkiem, połówki piersi kurczaka, prosciutto i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), oraz Serowy Nadziewany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Ostrożnie Wytnij poziomą szczelinę w każdej połowie piersi kurczaka, tworząc kieszeń, gdy wierzch kurczaka zostanie podniesiony do tyłu.
W każdej kieszeni kurczaka rozprowadzić 1 łyżkę sera. Na wierzchu złożone plastry prosciutto. Zamknij kurczaka wokół nadzienia, upewniając się, że większość nadzienia jest zamknięta.
Szczotka dressing na kurczaka.
Przykryj i grilluj kurczaka 4 do 5 cali od średnio wysokiego ciepła 10 do 12 minut, szczotkując od czasu do czasu sosem i obracając raz, aż sok z kurczaka nie będzie już różowy, gdy centra najgrubszych kawałków są cięte.