Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą

Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 861 kalorii, 31g białka, oraz 49g tłuszczu. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ziarna pieprzu, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Ser Z Wyciągniętymi Żeberkami, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Kanapka z grillowanym serem z indyka z marynowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na saszetkę owinąć natkę pietruszki, tymianek, liście laurowe i ziarna pieprzu w niewielką ilość gazy i związać sznurkiem rzeźniczym.
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Zaczynając od dużego rondla lub garnka z pokrywką, podgrzej łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu. Żeberka przyprawiamy solą i pieprzem. Podgrzać krótkie żeberka po obu stronach, aż karmelizowane i złocisto brązowy, o 5 minut.
Dodaj marchew i seler na patelni i gotować przez 5 minut na tym samym ogniu.
Dodać cebulę i czosnek. Gotować razem, aż karmelizowane, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu w razie potrzeby.
Dodać żeberka z powrotem do patelni i deglaze z czerwonym winem.
Dodaj saszetkę i mieszając od czasu do czasu, pozwól, aby wino zmniejszyło się, aż prawie odparuje, około 6 minut.
Wlać bulion wołowy i doprowadzić dusić do wrzenia.
Nałożyć pokrywkę i wstawić do piekarnika na 2 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.
Po pierwszych 2 godzinach gotowania zdejmij pokrywkę. Przez następną godzinę podpieraj krótkie żeberka co 15 minut, pozostawiając pokrywę. Gotować przez dodatkową godzinę, aż do bardzo miękkiej, w sumie 4 godziny czasu gotowania.
Wyciągnij krótkie żeberka z piekarnika i pozostaw je do ostygnięcia w duszonych sokach przez co najmniej kilka godzin. Ostrożnie przełożyć mięso na talerz i przecedzić soki przez drobne sito, a następnie pozostawić do wyrośnięcia tłuszczu.
Usunąć tłuszcz. Używając widelca obiadowego w każdej ręce, lekko rozdrobnij mięso wzdłuż naturalnych ziaren w ruchu ciągnącym od środka na zewnątrz i odstaw na bok.
Aby przygotować każdą kanapkę, zacznij od podgrzewania piekarnika do 177°.
Weź 2 kromki chleba. Na Dolnym plasterku umieść warstwę sera (będziesz potrzebował około 1 1/2 uncji na każdą kanapkę, na tyle, aby pokryć chleb do krawędzi), a następnie wierzch z 1 łyżeczką marynowanej czerwonej cebuli, rozłóż na boki.
Ułożyć na wierzchu 1/4 szklanki wyciągniętych żeberek, dodać kolejną warstwę sera, a na wierzchu drugą kromkę chleba.
Posmaruj każdą ukończoną kanapkę na górze i na dole 1/2 łyżeczki masła.
W żeliwnej patelni na średnim ogniu dodaj 1 łyżeczkę oleju z pestek winogron i pozwól mu się nagrzać.
Umieść 2 kanapki na raz i Odwróć, aby wchłonąć olej po obu stronach. Waga je w dół z małym patelni sauté. Po 1 minucie przekręć kanapki, Przywróć wagę i umieść bezpośrednio w piekarniku.
Po 2 minutach usuń wagę. Odwróć kanapkę po raz ostatni i gotuj przez 1 ostatnią minutę. Wyciągnij z piekarnika, pokrój po przekątnej i natychmiast podawaj. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Jeśli masz wolną kuchenkę, możesz zrobić krótkie żeberka z wyprzedzeniem.Każdy dobrej jakości ser topiony, taki jak Wisconsin Cheddar, będzie działał dobrze. Robimy "prawdziwy" grillowany ser i grillujemy kanapkę na naszym grillu opalanym drewnem. Powinieneś spróbować tego w domu!
With permission from Small Bites, Big Nites by Govind Armstrong, (C) 2007 Clarkson Potter