Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą
Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 861 kalorii, 31g białka, oraz 49g tłuszczu. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ziarna pieprzu, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Ser Z Wyciągniętymi Żeberkami, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Kanapka z grillowanym serem z indyka z marynowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na saszetkę owinąć natkę pietruszki, tymianek, liście laurowe i ziarna pieprzu w niewielką ilość gazy i związać sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Liście Laurowe
Pietruszka-nać
Tymianek
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Sernik
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zaczynając od dużego rondla lub garnka z pokrywką, podgrzej łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu. Żeberka przyprawiamy solą i pieprzem. Podgrzać krótkie żeberka po obu stronach, aż karmelizowane i złocisto brązowy, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Z Pestek Winogron
żeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
3
Wyjąć mięso z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj marchew i seler na patelni i gotować przez 5 minut na tym samym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać cebulę i czosnek. Gotować razem, aż karmelizowane, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
6
Dodać żeberka z powrotem do patelni i deglaze z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj saszetkę i mieszając od czasu do czasu, pozwól, aby wino zmniejszyło się, aż prawie odparuje, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
8
Wlać bulion wołowy i doprowadzić dusić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
9
Nałożyć pokrywkę i wstawić do piekarnika na 2 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Po pierwszych 2 godzinach gotowania zdejmij pokrywkę. Przez następną godzinę podpieraj krótkie żeberka co 15 minut, pozostawiając pokrywę. Gotować przez dodatkową godzinę, aż do bardzo miękkiej, w sumie 4 godziny czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
11
Wyciągnij krótkie żeberka z piekarnika i pozostaw je do ostygnięcia w duszonych sokach przez co najmniej kilka godzin. Ostrożnie przełożyć mięso na talerz i przecedzić soki przez drobne sito, a następnie pozostawić do wyrośnięcia tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Piekarnik
12
Usunąć tłuszcz. Używając widelca obiadowego w każdej ręce, lekko rozdrobnij mięso wzdłuż naturalnych ziaren w ruchu ciągnącym od środka na zewnątrz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
Mięso
13
Aby przygotować każdą kanapkę, zacznij od podgrzewania piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Weź 2 kromki chleba. Na Dolnym plasterku umieść warstwę sera (będziesz potrzebował około 1 1/2 uncji na każdą kanapkę, na tyle, aby pokryć chleb do krawędzi), a następnie wierzch z 1 łyżeczką marynowanej czerwonej cebuli, rozłóż na boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Czerwona
Ser
Funtów Jeżyn (około
Chleb
15
Ułożyć na wierzchu 1/4 szklanki wyciągniętych żeberek, dodać kolejną warstwę sera, a na wierzchu drugą kromkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Ser
Chleb
16
Posmaruj każdą ukończoną kanapkę na górze i na dole 1/2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
17
W żeliwnej patelni na średnim ogniu dodaj 1 łyżeczkę oleju z pestek winogron i pozwól mu się nagrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
18
Umieść 2 kanapki na raz i Odwróć, aby wchłonąć olej po obu stronach. Waga je w dół z małym patelni sauté. Po 1 minucie przekręć kanapki, Przywróć wagę i umieść bezpośrednio w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
19
Po 2 minutach usuń wagę. Odwróć kanapkę po raz ostatni i gotuj przez 1 ostatnią minutę. Wyciągnij z piekarnika, pokrój po przekątnej i natychmiast podawaj. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Jeśli masz wolną kuchenkę, możesz zrobić krótkie żeberka z wyprzedzeniem.Każdy dobrej jakości ser topiony, taki jak Wisconsin Cheddar, będzie działał dobrze. Robimy "prawdziwy" grillowany ser i grillujemy kanapkę na naszym grillu opalanym drewnem. Powinieneś spróbować tego w domu!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
żeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
With permission from Small Bites, Big Nites by Govind Armstrong, (C) 2007 Clarkson Potter