Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą

Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą
Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 861 kalorii, 31g białka, oraz 49g tłuszczu. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ziarna pieprzu, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Ser Z Wyciągniętymi Żeberkami, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Kanapka z grillowanym serem z indyka z marynowaną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na saszetkę owinąć natkę pietruszki, tymianek, liście laurowe i ziarna pieprzu w niewielką ilość gazy i związać sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
SernikSernik
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zaczynając od dużego rondla lub garnka z pokrywką, podgrzej łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu. Żeberka przyprawiamy solą i pieprzem. Podgrzać krótkie żeberka po obu stronach, aż karmelizowane i złocisto brązowy, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć mięso z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj marchew i seler na patelni i gotować przez 5 minut na tym samym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać cebulę i czosnek. Gotować razem, aż karmelizowane, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodać żeberka z powrotem do patelni i deglaze z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Czerwone WinoCzerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj saszetkę i mieszając od czasu do czasu, pozwól, aby wino zmniejszyło się, aż prawie odparuje, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Wlać bulion wołowy i doprowadzić dusić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
9
Nałożyć pokrywkę i wstawić do piekarnika na 2 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Po pierwszych 2 godzinach gotowania zdejmij pokrywkę. Przez następną godzinę podpieraj krótkie żeberka co 15 minut, pozostawiając pokrywę. Gotować przez dodatkową godzinę, aż do bardzo miękkiej, w sumie 4 godziny czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
11
Wyciągnij krótkie żeberka z piekarnika i pozostaw je do ostygnięcia w duszonych sokach przez co najmniej kilka godzin. Ostrożnie przełożyć mięso na talerz i przecedzić soki przez drobne sito, a następnie pozostawić do wyrośnięcia tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
PiekarnikPiekarnik
12
Usunąć tłuszcz. Używając widelca obiadowego w każdej ręce, lekko rozdrobnij mięso wzdłuż naturalnych ziaren w ruchu ciągnącym od środka na zewnątrz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
13
Aby przygotować każdą kanapkę, zacznij od podgrzewania piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Weź 2 kromki chleba. Na Dolnym plasterku umieść warstwę sera (będziesz potrzebował około 1 1/2 uncji na każdą kanapkę, na tyle, aby pokryć chleb do krawędzi), a następnie wierzch z 1 łyżeczką marynowanej czerwonej cebuli, rozłóż na boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
15
Ułożyć na wierzchu 1/4 szklanki wyciągniętych żeberek, dodać kolejną warstwę sera, a na wierzchu drugą kromkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
SerSer
ChlebChleb
16
Posmaruj każdą ukończoną kanapkę na górze i na dole 1/2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
17
W żeliwnej patelni na średnim ogniu dodaj 1 łyżeczkę oleju z pestek winogron i pozwól mu się nagrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
18
Umieść 2 kanapki na raz i Odwróć, aby wchłonąć olej po obu stronach. Waga je w dół z małym patelni sauté. Po 1 minucie przekręć kanapki, Przywróć wagę i umieść bezpośrednio w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
19
Po 2 minutach usuń wagę. Odwróć kanapkę po raz ostatni i gotuj przez 1 ostatnią minutę. Wyciągnij z piekarnika, pokrój po przekątnej i natychmiast podawaj. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Jeśli masz wolną kuchenkę, możesz zrobić krótkie żeberka z wyprzedzeniem.Każdy dobrej jakości ser topiony, taki jak Wisconsin Cheddar, będzie działał dobrze. Robimy "prawdziwy" grillowany ser i grillujemy kanapkę na naszym grillu opalanym drewnem. Powinieneś spróbować tego w domu!
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
With permission from Small Bites, Big Nites by Govind Armstrong, (C) 2007 Clarkson Potter
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn