Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą

Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą
Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 861 kalorii, 31g białka, oraz 49g tłuszczu. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ziarna pieprzu, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Ser Z Wyciągniętymi Żeberkami, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Kanapka z grillowanym serem z indyka z marynowaną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na saszetkę owinąć natkę pietruszki, tymianek, liście laurowe i ziarna pieprzu w niewielką ilość gazy i związać sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
SernikSernik
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zaczynając od dużego rondla lub garnka z pokrywką, podgrzej łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu. Żeberka przyprawiamy solą i pieprzem. Podgrzać krótkie żeberka po obu stronach, aż karmelizowane i złocisto brązowy, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć mięso z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj marchew i seler na patelni i gotować przez 5 minut na tym samym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać cebulę i czosnek. Gotować razem, aż karmelizowane, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodać żeberka z powrotem do patelni i deglaze z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Czerwone WinoCzerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj saszetkę i mieszając od czasu do czasu, pozwól, aby wino zmniejszyło się, aż prawie odparuje, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Wlać bulion wołowy i doprowadzić dusić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
9
Nałożyć pokrywkę i wstawić do piekarnika na 2 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Po pierwszych 2 godzinach gotowania zdejmij pokrywkę. Przez następną godzinę podpieraj krótkie żeberka co 15 minut, pozostawiając pokrywę. Gotować przez dodatkową godzinę, aż do bardzo miękkiej, w sumie 4 godziny czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
11
Wyciągnij krótkie żeberka z piekarnika i pozostaw je do ostygnięcia w duszonych sokach przez co najmniej kilka godzin. Ostrożnie przełożyć mięso na talerz i przecedzić soki przez drobne sito, a następnie pozostawić do wyrośnięcia tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
PiekarnikPiekarnik
12
Usunąć tłuszcz. Używając widelca obiadowego w każdej ręce, lekko rozdrobnij mięso wzdłuż naturalnych ziaren w ruchu ciągnącym od środka na zewnątrz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
13
Aby przygotować każdą kanapkę, zacznij od podgrzewania piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Weź 2 kromki chleba. Na Dolnym plasterku umieść warstwę sera (będziesz potrzebował około 1 1/2 uncji na każdą kanapkę, na tyle, aby pokryć chleb do krawędzi), a następnie wierzch z 1 łyżeczką marynowanej czerwonej cebuli, rozłóż na boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
15
Ułożyć na wierzchu 1/4 szklanki wyciągniętych żeberek, dodać kolejną warstwę sera, a na wierzchu drugą kromkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
SerSer
ChlebChleb
16
Posmaruj każdą ukończoną kanapkę na górze i na dole 1/2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
17
W żeliwnej patelni na średnim ogniu dodaj 1 łyżeczkę oleju z pestek winogron i pozwól mu się nagrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
18
Umieść 2 kanapki na raz i Odwróć, aby wchłonąć olej po obu stronach. Waga je w dół z małym patelni sauté. Po 1 minucie przekręć kanapki, Przywróć wagę i umieść bezpośrednio w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
19
Po 2 minutach usuń wagę. Odwróć kanapkę po raz ostatni i gotuj przez 1 ostatnią minutę. Wyciągnij z piekarnika, pokrój po przekątnej i natychmiast podawaj. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Jeśli masz wolną kuchenkę, możesz zrobić krótkie żeberka z wyprzedzeniem.Każdy dobrej jakości ser topiony, taki jak Wisconsin Cheddar, będzie działał dobrze. Robimy "prawdziwy" grillowany ser i grillujemy kanapkę na naszym grillu opalanym drewnem. Powinieneś spróbować tego w domu!
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
With permission from Small Bites, Big Nites by Govind Armstrong, (C) 2007 Clarkson Potter
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn