Grillowany ser z Pepperoni i marynowaną papryką wiśniową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego sera z Pepperoni i marynowanej papryki Wiśniowej. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 716 kalorii, 25g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Idź do sklepu i odbierz masło, chleb, ser colby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowana Ostra Papryka Wiśniowa, Papryka Wiśniowa szybko marynowana, oraz Sałatka z kalmarów, pieczonej papryki i marynowanej grillowanej czerwonej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść plastry pepperoni na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu bezpiecznym dla mikrofali. Mikrofalówka na dużej mocy, aż do crispa i renderowane, około 30 sekund.
Roztop jedną trzecią masła w dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Dodaj zarówno kromki chleba i gotować, wirując od czasu do czasu, aż bladobrązowy na dolnej stronie, o 2 protokół.
Przenieść do deski do krojenia tosty-side-up.
Na jednej kromce chleba ułożyć jeden plasterek sera. Top z pepperoni, papryka marynowana, i drugi plaster sera. Zamknij kanapkę, z obu tosty boki skierowane do wewnątrz.
Roztopić jeszcze jeden kawałek masła na patelni i zmniejszyć ogień do średniej niskiej.
Dodaj kanapkę i gotować, wirując od czasu do czasu, aż głęboko, nawet złoty kolor, o 5 protokół.
Wyjmij kanapkę za pomocą elastycznej metalowej szpatułki.
Dodać pozostałe masło. Powrót kanapkę na patelni gotowane-side up. Doprawić solą. Gotować, wirując od czasu do czasu, aż druga strona jest głęboka, nawet złotobrązowa, a ser dokładnie się topi, około 5 minut.