Grillowany Radicchio i jarmuż po kiszonej kapuście

Grillowany Radicchio i jarmuż w stylu kiszonej kapusty wymaga około 55 minut od początku do końca. Za 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 206 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, kminek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, który jest solidny. Spróbuj Grillowany Radicchio i jarmuż, kapusta kiszona, Balsamiczny jarmuż i Radicchio Sauté, oraz Sałatka grecka Radicchio, jarmuż i Persimmon dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W średnim rondelku wymieszać ocet, cukier, 1 łyżeczkę koszernej soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, kminek, gorczycę, jagody jałowca i szalotkę. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cukier i sól się rozpuszczą.
Zdejmij z ognia i przecedź do małej miski, odrzucając ciała stałe.
Rozgrzej grill do wysokiej.
Posmaruj radicchio olejem rzepakowym i dopraw solą i pieprzem. Grill ścięty stroną do dołu na złoty kolor i lekko zwęglony, 2 do 3 minut z każdej strony. Radicchio nie powinno być gotowane do końca, ale zachować trochę kęsa.
Wyjmij z grilla, cienko pokrój i włóż do miski.
Wyjmij jarmuż z wody i delikatnie potrząśnij, aby usunąć trochę wody (nadmiar wody pomoże mu parować podczas grillowania). Dopraw solą i pieprzem i ułóż na grillu. Grilluj, aż lekko zwiędnie i zwęglone ze wszystkich stron, około 1 minuty z każdej strony.
Usuń, cienko pokrój i dodaj do radicchio.
Dodaj trochę mieszanki octu i wymieszaj, aby pokryć. Ponownie wymieszaj z oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Posmakuj i w razie potrzeby dodaj więcej octu.
Pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut, aby smaki się stopiły.