Grillowany pstrąg z Zukami ogrodowymi i ziołami Aïoli

Grillowany pstrąg z Zukami ogrodowymi i ziołami Aïoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 37g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce z ziołami Aioli, Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, oraz Grillowana Sałatka Tunanowo-pomarańczowa z kandyzowaną cytryną i mieszanymi warzywami z chili Aioli i ziołami Tuile.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki i pastę anchois, w razie potrzeby, w małej misce; schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Cukinię i pstrąga posmarować oliwą z oliwek, posypać solą morską i pieprzem. Grill cukinia 3 do 4 minut z każdej strony; pokroić w 1/2-calowe plastry. Grilluj filety, skórki do góry, na gorących węglach 2 minuty. Obróć i grilluj od 3 do 4 minut.
Podawać ryby i cukinię z ziołowym aoli.