Grillowany Pomarańczowy Chipotle Wieprzowina & Brązowy Ryż

Grillowany pomarańczowy Chipotle wieprzowina & brązowy ryż jest bezglutenowe danie główne. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka papryki chipotle w sosie adobo, brązowy ryż, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle Limonka Grillowana polędwiczka wieprzowa a lan Alton Brown, Grillowane Chipotle wieprzowe Tacos z czerwoną sałatą i brązowym cukrem ananas, oraz Grillowana Pomarańcza-Chipotle Schab dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wymieszać dressing, marmoladę i paprykę chipotle. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki opatrunkowej.
Mięso z grilla, papryka i cebula 10 min. lub do momentu, aż mięso zostanie zrobione (145F), obracając od czasu do czasu i szczotkując pozostałą mieszanką opatrunkową przez ostatnie 2 minuty.
Wyjąć mięso i warzywa z grilla; odstawić mięso na 5 min. W międzyczasie paprykę pokroić w paski, a cebulę w cieńsze kliny; umieścić w średniej misce.
Dodaj zastrzeżoną mieszankę opatrunkową; wrzuć do płaszcza.
Mięso pokroić na 6 kawałków; umieścić na ryżu. Top z mieszanki warzyw i śmietany.