Grillowany Polędwica Z Indyka

Grillowany Polędwica Z Indyka
Grillowany Polędwica z Indyka to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Ten przepis daje 4 porcje po 275 kalorii , 28 g białka i 16 g tłuszczu każda. Za 2,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, polędwiczki z piersi indyka, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 26% , co nie jest tak wybitne. Wypróbuj Grillowany Polędwica Wieprzowa z Imbirem , Polędwica Wieprzowa Zawinięta w Boczek i Polędwica Wołowa Wellington , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj sok jabłkowy, sos sojowy, olej, sok z cytryny, cebulę, wanilię, imbir, czosnek w proszku i pieprz; dodaj indyka. Zamknij torbę i obróć, aby pokryć. Schłodź przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj indyka, przykrytego, na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn