Grillowany Polędwica Z Indyka

Grillowany Polędwica Z Indyka
Grillowany Polędwica z Indyka to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Ten przepis daje 4 porcje po 275 kalorii , 28 g białka i 16 g tłuszczu każda. Za 2,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, polędwiczki z piersi indyka, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 26% , co nie jest tak wybitne. Wypróbuj Grillowany Polędwica Wieprzowa z Imbirem , Polędwica Wieprzowa Zawinięta w Boczek i Polędwica Wołowa Wellington , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj sok jabłkowy, sos sojowy, olej, sok z cytryny, cebulę, wanilię, imbir, czosnek w proszku i pieprz; dodaj indyka. Zamknij torbę i obróć, aby pokryć. Schłodź przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj indyka, przykrytego, na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn