Grillowany Plamiak Faszerowany Cytryną I Ziołami

Grillowany Plamiak Faszerowany Cytryną I Ziołami
Grillowany plamiak nadziewany cytryną i ziołami to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sól koszerną, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ryba pieczona w soli nadziewana ziołami i cytryną, Niedzielna Kolacja: pieczona ryba faszerowana cytryną i ziołami, oraz Grillowane Pomidory Z Ziołami I Cytryną.

Instrukcje

1
Włącz grilla na dużym ogniu. W międzyczasie połóż rybę na dużej tacy lub desce do krojenia i pokryj obie strony ryby olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Posypać obfite ilości soli i pieprzu po obu stronach. Wypchaj jamę ryby cytryną, ziołami i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Weź rybę z tacy i umieścić bezpośrednio na grillu i gotować (około 10 minut na cal), upewniając się, aby odwrócić w połowie procesu. Po zakończeniu przełożyć na czystą tacę lub deskę i wyjąć głowicę. Przenieś ciało ryby na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Usuń warstwę skóry na wierzchu. Używając łyżki lub metalowej szpatułki, znajdź górną warstwę kości i podawaj mięso, które leży powyżej. W tym momencie powinieneś być w stanie usunąć kości z całej ryby, pozostawiając tylko pozostałe mięso na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn