Grillowany pieprz cytrynowy halibut i Squash opakowania foliowe

Grillowany pieprz cytrynowy halibut i Squash opakowania foliowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać latem squash, olej roślinny, pieprz cytrynowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowe Opakowania Foliowe Z Kurczakiem I Szparagami, Opakowania Foliowe Paella Z Grillowanego Łososia, oraz Grillowane Opakowania Foliowe Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wytnij cztery kawałki folii o wymiarach 18x12 cali; spryskaj sprayem do gotowania.
W razie potrzeby pokroić rybę na 4 porcje.
Umieść 1 kawałek ryby na każdym kawałku folii.
Posypać rybę 1 łyżeczką bazylii, 1/2 łyżeczki pieprzu cytrynowego i 1/2 łyżeczki doprawionej soli.
Ułóż cukinię i paprykę na rybie.
Posypać pozostałą bazylią, pieprzem cytrynowym i przyprawioną solą.
Skropić olejem. Fold folii na ryby i warzywa tak krawędzie spotkać. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie. Pozostawić przestrzeń po bokach na cyrkulację i ekspansję.
Okładka i grill pakiety na średnim ogniu 15 do 20 minut lub aż płatki rybne z widelcem i warzywa są miękkie.
Umieść paczki na talerzach.
Wytnij Duże X w poprzek każdego opakowania; zwiń folię.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.