Grillowany Okrągły Stek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany okrągły stek spróbować. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wołowiny top okrągły stek, ząbek czosnku, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Okrągły Stek, Grillowany Okrągły Stek, oraz Duszony Okrągły Stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce połączyć mąkę, sól w razie potrzeby i pieprz; pogłębiać mięso. Na dużej patelni, brązowe mięso po obu stronach w oleju.
Na patelni kapie, podsmażyć seler, cebulę i czosnek przez 3-4 minuty.
Zupę połączyć, brązowy cukier, sos Worcestershire, ocet i musztarda; wymieszać z warzywami. Powrót mięsa na patelnię. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.