Grillowany okoń morski z sosem Miso-musztardowym

Grillowany okoń morski z sosem Miso-musztardowym jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 30g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cukier, miso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Miso-glazurowany okoń morski z sałatką z ogórków Japońskich, Przegrzebek z musztardowym sosem Miso, oraz Przegrzebki Morskie Z Sosem Musztardowym Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij wodę i musztardę w małej misce, aż będzie gładka.
Połącz miso, ocet, mirin, cukier i sos sojowy w małym rondlu. Wymieszać na średnim ogniu, aż będzie gładka, o 3 protokół.
Ubij w mieszance musztardy. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przed użyciem przewiń na małym ogniu.)
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Rybę i zieloną cebulę posmarować olejem.
Posypać solą i pieprzem. Grilluj ryby do nieprzezroczystego środka, około 4 minut na stronę. Cebulę grillować, aż zacznie brązowieć, około 3 minut na stronę.
Rybę i cebulę przełożyć na 4 talerze.
Posypać sezamem na sosie i podawać.
* Dostępne na rynkach Japońskich i sklepach z naturalną żywnością oraz w sekcji azjatyckiej żywności w niektórych supermarketach.
** Mirin jest dostępny na rynkach japońskich oraz w sekcji azjatyckiej żywności w niektórych supermarketach.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.