Grillowany Okoń Morski Z Portugalskim Sosem

Grillowany Okoń Morski Z Portugalskim Sosem
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Grillowany okoń morski z portugalskim sosem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Na 11,78 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3496 kalorii, 38g białka, oraz 313g tłuszczu. Mieszanka cebuli, tymianku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Portugalskie Grillowane krewetki z ostrym sosem, Grillowany bas z sosem vierge, oraz Grillowany okoń morski z tajskim sosem Chili.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.Każdą rybę natrzeć 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść rybę na gorącym grillu i grilluj przez 4 do 5 minut z każdej strony, w zależności od wagi każdej z nich fish.In patelnia saute, podgrzać pozostałą oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, podsmażyć cebulę przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj pomidory, czarne oliwki i fasolę fava. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Fasola FavaFasola Fava
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Saute przez 2 minuty.Wymieszaj czosnek, anchois, świeże zioła i białe wino. Doprowadzić płyn do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Dusić przez 2 minuty.Złóż masło, łyżkę stołową na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem.Łyżka sosu na środku podłużnego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Połóż rybę bezpośrednio na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

2warzywo (np. szpinak)filety z sardeli mielonejfilety z sardeli mielonej2warzywo (np. szpinak)filety z sardeli mielonejfilety z sardeli mielonej791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki czarne pestkoweoliwki czarne pestkowe791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki czarne pestkoweoliwki czarne pestkowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło pokrojone w łyżkimasło pokrojone w łyżki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło pokrojone w łyżkimasło pokrojone w łyżki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża fasola fava, blanszowana i obrana (i sub z fasolą maślaną)świeża fasola fava, blanszowana i obrana (i sub z fasolą maślaną)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża fasola fava, blanszowana i obrana (i sub z fasolą maślaną)świeża fasola fava, blanszowana i obrana (i sub z fasolą maślaną)4filetyfilety rybne, seabass około 1/4 do 1/2 funta każdy (użyłem również łososia)filety rybne, seabass około 1/4 do 1/2 funta każdy (użyłem również łososia)4filetyfilety rybne, seabass około 1/4 do 1/2 lb każdy (użyłem również łososia)filety rybne, seabass około 1/4 do 1/2 lb każdy (użyłem również łososia)1porcja startego parmezanuposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia1porcja startego parmezanuposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia1porcja startego parmezanudrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki1porcja startego parmezanuposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek1porcja startego parmezanuposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek1porcja startego parmezanusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1porcja startego parmezanusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy4Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek, we wszystkicholiwa z oliwek, we wszystkich4Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek , we wszystkicholiwa z oliwek , we wszystkich1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula1porcja startego parmezanuposiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano1porcja startego parmezanuposiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweobrany i posiekany pomidor romaobrany i posiekany pomidor roma1dla każdego.4 plasterki sera Muenster, przekrojone na pół4 plasterki sera Muenster, przekrojone na pół1dla każdego.sól i czarny pieprzsól i czarny pieprz1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia50
Magazyn