Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Grillowany okoń morski z portugalskim sosem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Na 11,78 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3496 kalorii, 38g białka, oraz 313g tłuszczu. Mieszanka cebuli, tymianku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Portugalskie Grillowane krewetki z ostrym sosem, Grillowany bas z sosem vierge, oraz Grillowany okoń morski z tajskim sosem Chili.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.Każdą rybę natrzeć 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść rybę na gorącym grillu i grilluj przez 4 do 5 minut z każdej strony, w zależności od wagi każdej z nich fish.In patelnia saute, podgrzać pozostałą oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, podsmażyć cebulę przez 1 minutę.
Dodaj pomidory, czarne oliwki i fasolę fava. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Fasola Fava
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Saute przez 2 minuty.Wymieszaj czosnek, anchois, świeże zioła i białe wino. Doprowadzić płyn do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Dusić przez 2 minuty.Złóż masło, łyżkę stołową na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
Piersi Bażanta Jeśli)
Starty Parmezan, Do Podania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
5
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem.Łyżka sosu na środku podłużnego talerza.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.