Grillowany Lucjan Kreolski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego Snappera kreolskiego. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,42 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, cebulę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Grillowany Lucjan Kreolski, Kreolski Marynowany Grillowany Czerwony Snapper, oraz Red Snapper Creole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Spryskaj dużym kawałkiem wytrzymałej folii aluminiowej sprayem do gotowania.
Na folii umieścić pomidory, cebulę i paprykę. Owiń folię bezpiecznie wokół warzyw. Okładka i grill opakowania foliowe, szew boki do góry, 4 do 6 cali od średniego ciepła 6 minut, obracając raz.
Podczas grillowania warzyw wymieszaj zieloną cebulę, ocet, tymianek, sól i pieprz w średniej misce; odstaw.
Spryskaj ryby i zawiasowy kosz grillowy z natryskiem do gotowania.
Ryby umieścić w Koszyku; dodać do grilla z warzywami. Przykryć i grillować ryby 7 do 8 minut, obracając raz, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Umieścić rybę na półmisku; zachować ciepło. Grubo posiekać grillowane warzywa. Wrzucić warzywa, pietruszka i zielona mieszanka cebuli; łyżka nad rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.