Grillowany Lucjan cytrynowo-bazyliowy z pieczoną papryką

Grillowany Lucjan cytrynowo-bazyliowy z pieczoną papryką
Grillowany Lucjan cytrynowo-bazyliowy z pieczoną papryką to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wody, pieprzu, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, Wilgotny pieczony cały czerwony Lucjan z pomidorami, bazylią i Oregano, oraz Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 12 minut lub do poczernienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Odstawić na 15 minut. Obrać i pokroić w paski o szerokości 1/2 cala.
6
W średniej misce połącz bazylią i 6 kolejnych składników (bazylia przez czarny pieprz); dobrze wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać paski papryki; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
8
Odstawić 1 godzinę.
9
Paprykę odsączyć, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
10
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Posmaruj obie strony filetów marynatą reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
12
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grilluj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem, często fastrygując pozostałą mieszaniną bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Mieszaninę pieprzu podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze. Każdą porcję ułożyć filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
14
W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn