Grillowany lub smażony stek ze spódnicą
Grillowany lub smażony stek ze spódnicą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 51g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.64 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz stek w spódnicy wołowej, sos serowy, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Grillowany Stek Ze Spódnicą, Grillowany Stek Ze Spódnicą, oraz Grillowany Stek Ze Spódnicą.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj sok z cytryny i musztardę. Odetnij większość tłuszczu ze steków i natrzyj marynatą musztardową.
Umieścić w zamykanym worku i marynować w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Rozgrzej grill lub dużą patelnię na średnie ciepło.
Grilluj lub smaż steki przez około 5 minut na stronę lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z ognia i pozostawić mięso na 5 do 10 minut, aby soki osiadły.
Każdy stek pokroić wzdłuż ziarna na 3 lub 4 kawałki.
Podawać z sosem z sera pleśniowego.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.