Grillowany Letni Squash z Shoyu
Grillowana letnia Squash z Shoyu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz Nama shoyu, sól koszerna, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Squash Letni Z Grilla, Squash Letni Z Grilla, oraz Grillowana Letnia Squash Gremolata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Połączyć olej rzepakowy, żółty squash, i cukinia w dużej misce. Rzuć dobrze płaszcz.
Posypać pieprzem i solą koszerną.
Umieść warzywa na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 7 minut lub aż dobrze oznaczone i miękkie, obracając raz.
Wyjąć z grilla; skropić Nama shoyu równomiernie na warzywach.
Posypać posiekaną świeżą kolendrą.