Grillowany Kurczak Włoski

Grillowany Włoski kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 271 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy, połówki piersi kurczaka, sos teriyaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany kurczak z włoską salsą, Grillowane Włoskie Tacos Z Kurczakiem, oraz Grillowana Włoska Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć sos sałatkowy i sos teriyaki.
Usuń 1/4 filiżanki do fastrygowania; przykryć i przechowywać w lodówce.
Umieść kurczaka w dużej torebce zamykanej; dodaj pozostałą marynatę. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc, obracając od czasu do czasu.
Odcedzić i wyrzucić marynatę z kurczaka. Grilluj kurczaka, pod przykryciem, na średnim ogniu przez 3 minuty z każdej strony. Baste z zastrzeżoną marynatą. Grilluj 3-4 minuty dłużej z każdej strony lub aż termometr do mięsa osiągnie 170°.