Grillowany Kurczak Parmezan
Grillowany kurczak parmezan to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 46g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dziecko rukola, płatki pieprzu, sól i mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowany Kurczak Parmezan, Grillowany Kurczak Parmezan, oraz Grillowany Kurczak Parmezan.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię grillową do średnio-wysokiej temperatury.
Ubić razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek, płatki czerwonej papryki i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj marynatę do torby zip-top i dodać kurczaka. Wyreguluj kawałki kurczaka tak, aby wszystkie były pokryte marynatą.
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 10 do 15 minut, podczas gdy sos. Grillować kurczaka przez 3 do 4 minut z każdej strony.
Dodaj chochlę podstawowego sosu pomidorowego do 8-na 8-calowe danie zapiekanki.
Kurczaka umieścić w naczyniu żaroodpornym, lekko połyskując, a na wierzch polać sosem.
Posypać mozzarellą i parmezanem. Broil aż złoty i bąbelkowy, o 5 protokół.
Podawać nad łóżkiem rukoli dziecka.
Dodaj pomidory do blendera i puree, aż będą gładkie.
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Raz gorące, dodać cebulę i saute do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać w płatkach czosnku i czerwonej papryki i gotować, aż czosnek będzie pachnący, o 1 minutę.
Dodaj pomidory, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 20 protokół. Wymieszać w bazylii ostatniej chwili gotowania.