Grillowany kurczak, Mango i sałatka Jicama z tequilą-limonkowym winegretem

Grillowany kurczak, Mango i sałatka Jicama z tequilą-limonkowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 338 kalorii, 39g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz miód, mielony pieprz, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z grillowanym kurczakiem, Mango i Jicama z tequilą-limonkowym winegretem, Sałatka Z Kurczakiem, Mango I Jicama W Tequili-Limonkowy Vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka Tequila-Limonka z winegretem Tequila-Limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować kurczaka, połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Uszczelnić i marynować w lodówce 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Aby przygotować vinaigrette, połączyć kolendrę i następne 8 składników (przez szczyptę soli) w małej misce; wymieszać trzepaczką. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Aby przygotować paski tortilla, umieść paski w dużej misce. Płaszcz sprayem do gotowania; wrzucić.
Połącz kminek, 1/4 łyżeczki soli, paprykę i szczyptę czerwonego pieprzu.
Posypać paskami; dobrze wrzucić.
Rozłóż paski w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 minut lub aż prawie chrupiące.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić. (Paski Tortilla będą chrupiące, gdy ostygną.)
Wyjmij kurczaka z worka, odrzucając marynatę.
Kurczaka posypać 1/2 łyżeczki soli.
Umieść kurczaka na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Pokroić kurczaka w plastry 1/2 cala.
Połącz jicama, mango i zielenie w dużej misce.
Wlać vinaigrette na mieszaninę jicama, i wrzucić do herbu.
Umieść 1 1/3 szklanki mieszanki jicama na każdym z 6 talerzy, a każdą porcję uzupełnij 1 pokrojoną połową piersi kurczaka. Wierzch równomiernie paskami tortilla.