Grillowany Kurczak I Sałatka Rzymska Cezar
Przepis Grillowany kurczak & sałatka Rzymska Cezar może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 45 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Jeśli masz cebulę, piersi z kurczaka, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kurczaka Cezar z grillowaną Romą, Grillowana Sałatka Rzymska Z Kurczakiem Cezar, oraz Serduszka Rzymska Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sałatę umyć równomiernie połową oleju, a następnie umyć kurczaka pozostałym olejem.
Kurczak z grilla 6-8 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F).
Przenieść do deski do krojenia; odstawić 5 min.
Tymczasem sałatę ułożyć, ściąć boki w dół, na ruszcie grillowym. Grill 3 do 4 min. lub aż lekko grill-zaznaczone po obu stronach, obracając po 2 min.
Kurczaka pokroić w plasterki; umieścić na półmisku.
Dodać sałatę i wszystkie pozostałe składniki oprócz sera i dressingu.
Posypać serem; skropić sosem.