Grillowany Kurczak "Cola-Q"

Grillowany Kurczak
Grillowany kurczak "Cola-Q" to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 255g białka, 206g tłuszczu, oraz w sumie 3262 kalorii. Ten przepis służy 1. Na $9.9 za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oryginalny sos barbecue, kurczak brojler-Frytkownica, sos pieprzowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć colę można śledzić to danie główne z Cherry Coke Float Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany kurczak z sosem Cola, Pollo a la Coca-Cola (Duszony kurczak z napojem Cola), oraz Grillowane żeberka z polewą Cherry Cola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill termiczny do pośredniego grillowania: Zapal jedną stronę grilla, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Zamknij pokrywę; grill termiczny do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W międzyczasie gotujemy colę i sos barbecue w rondlu na średnim ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z gorącym sosem. 3/4 szklanki sosu podawać z grillowanym kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Z GrillaKurczak Z Grilla
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Ostroznie wyciac tylna kosc kurczaka sekatorem kuchennym lub ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Umieść kurczaka, skórkę do góry, na powierzchni roboczej; naciśnij mocno, aby spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Umieść kurczaka, od strony piersi w dół, na ruszcie grillowym nad oświetlonym obszarem; przykryj pokrywką. Grill 15 min.; obróć, a następnie umieść nad nieoświetlonym obszarem. Grill 25 do 30 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony (165F), monitorowanie stałej temperatury grilla, obracanie i szczotkowanie od czasu do czasu z pozostałą mieszanką sosu barbecue przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać z zastrzeżoną mieszanką sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia27
Magazyn