Grillowany klon-i pekan Topped Butternut Squash
Grillowany klon-i pekan-Topped dyni może być tylko przystawka szukasz. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, dyni, skórki pomarańczowej, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klon Pecan Dyni, Squash Blog Hop-Maple Butternut Pudding Pie With Pecan Crust, oraz Dziękczynienie Side Dish: Klon Boczek Pecan Pieczone Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wytnij cztery kawałki folii o wymiarach 18x12 cali.
Każdą dynię przeciąć wzdłuż na pół; usunąć nasiona.
Umieść połowę squasha, pociąć bok do góry, na każdym kawałku folii.
W małej misce wymieszaj masło, skórkę pomarańczową i 2 łyżki syropu klonowego.
Przeczesać połówki squasha. Fold folii na squash tak krawędzie spotkać. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie. Pozostawić przestrzeń po bokach na cyrkulację i ekspansję.
Okładka i grill pakiety na średnim ogniu 50 do 60 minut, obracając Pakiety 1/2 kolei po 25 minut, aż squash jest miękkie.
Umieść paczki na talerzach.
Wytnij Duże X w poprzek każdego opakowania; zwiń folię.
Posypać pekan na squash; skropić pozostałe 2 łyżki syropu klonowego.