Grillowany klon-i pekan Topped Butternut Squash

Grillowany klon-i pekan Topped Butternut Squash
Grillowany klon-i pekan-Topped dyni może być tylko przystawka szukasz. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, dyni, skórki pomarańczowej, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klon Pecan Dyni, Squash Blog Hop-Maple Butternut Pudding Pie With Pecan Crust, oraz Dziękczynienie Side Dish: Klon Boczek Pecan Pieczone Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wytnij cztery kawałki folii o wymiarach 18x12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Każdą dynię przeciąć wzdłuż na pół; usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
4
Umieść połowę squasha, pociąć bok do góry, na każdym kawałku folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
W małej misce wymieszaj masło, skórkę pomarańczową i 2 łyżki syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Przeczesać połówki squasha. Fold folii na squash tak krawędzie spotkać. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie. Pozostawić przestrzeń po bokach na cyrkulację i ekspansję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Okładka i grill pakiety na średnim ogniu 50 do 60 minut, obracając Pakiety 1/2 kolei po 25 minut, aż squash jest miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Umieść paczki na talerzach.
10
Wytnij Duże X w poprzek każdego opakowania; zwiń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Posypać pekan na squash; skropić pozostałe 2 łyżki syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn